Shannen Doherty: Îţi multumesc, mamă, pentru că mi-ai spus că sunt frumoasă când îmi căzuse părul din cauza chimioterapiei

15 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Shannen Doherty: Îţi multumesc, mamă, pentru că mi-ai spus că sunt frumoasă când îmi căzuse părul  din cauza chimioterapiei

După ploaie, timp frumos... Shannen Doherty i-a mulţumit mamei ei cu ocazia sărbătorii mamelor ce a avut loc sâmbăta trecută, în SUA. Eroina din serialul Beverly Hills îi este recunocătoare mamei ei pentru modul cum a susţinut-o şi a încurajat-o să lupte cu boala, cu cancerul, care acum este în remisie, transmite site.ul purepeople.com. 

Shannen Doherty scrie pe Instagram că mama ei este o femeie puternică şi cu o mână de fier a reuşit să-i ordoneze viaţa în această perioadă dificilă. 
Îţi mulţumesc, mamă, pentru dragostea ta necondiţionată şi recunoştinţa ta. Îţi mulţumesc pentru că m-ai ajutat să-mi fac toaleta când făceam chimioterapia. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai spus că sunt frumoasă când îmi căzuse părul (...) Te iubesc, mamă, până la lună şi stele, scrie actriţa pe Instagram. 

După doi ani de luptă cu cancerul de sân, cu o mastectomie, şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, actriţa, în vârstă de 46 de ani, a învins boala. Acum, Shannen Doherty trebuie să meargă la controale perioadice pentru a depista eventuale posibile recidive.

Actriţa a anunţat recent că următorii cinci ani sunt decisivi în privinţa evoluţiei stării ei de sănătate. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră