Selena Gomez, suferindă de lupus, anunță că a făcut un transplant renal

14 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Selena Gomez, suferindă de lupus, anunță că a făcut un transplant renal

Selena Gomez, suferindă de o boală autoimună, a publicat pe Instagram un mesaj emoționant, referitor la transplantul renal efectuat în această vară, scrie Le Figaro. 
Despre Selena Gomez știm că, în 2013, a fost diagnosticată cu lupus, o boală incomplet cunoscută, dar care afectează peste cinci milioane de persoane în întreaga lume, în special femei tinere, potrivit Lupus Foundation of America. 

Pe contul Instagram, care număr în prezent aproximativ 126 de milioane de abonați, cunoscuta cântăreață precizează: Sunt convinsă că unii dintre fanii mei s-au întrebat de ce nu am făcut o promovare adevărată noului meu album, de care sunt mândră. Am descoperit că am nevoie de o grefă renală din cauza lupusului. Era ceea ce trebuia să fac pentru protejarea sănătății mele. 

Selena a ținut să mulțumească public familiei ei și incredibilei echipe de medici care au ajutat-o. Dar ea spune că nu are suficiente cuvinte pentru a-i mulțumi prietenei ei, Francia Raisa. Este un adevărat sacrificiu de a-mi dona rinichiul ei. Ea mi-a l-a făcut cadaou, a făcut sacrificiul suprem, donându-mi rinichiul ei. Eu îi sunt atât de recunoscătoare. Te iubesc sora mea, scrie Selena Gomez.

 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră