O fetiță de numai cinci ani, în curând, la menopauză!

12 Oct 2017 | scris de Magda Marincovici
O fetiță de numai cinci ani, în curând, la menopauză!

Emily, din Australia, este un copil special și pentru părinți, și pentru medici.  La numai cinci ani are simptome de menopauză, la doi ani avea sâni și la patru ani, prima menstruație. Site-ul 20minutes.fr. prezintă uimitoarea poveste a acestei fetițe. 

Medicii care se ocupă de această fetiță afectată de mai multe boli îi vor administra un tratament destinat corectării dezechilibrului hormonal de care suferă. 

Potrivit publicației Mirror, după vârsta de doi ani, Emily avea deja sânii formați. Doi ani mai târziu, ea avea prima menstruație. De asemenea, fetița degaja un miros corporal puternic și era mult mai dezvoltată comparativ cu ceilalți copii de vârsta ei. De altfel, după prima lună de la naștere, ea a luat patru centimetri în doar șapte zile.  

Din păcate, ea nu a avut copilărie, spune Tam Dover, mama fetiței. Pe lângă pubertatea precoce, Emily are probleme senzoriale, de anxietate, tulburări de spectru autist și insuficiență suprarenală. Acestea sunt simptome tipice maladiei Addison, diagnostic la care medicii au ajuns după mai multe ezitări.

Medicii spun că există un tratament injectabil, care ar putea să amelioreze starea de sănătate a fetiței. Dar este un tratament foarte scump. O injecție costă aproximativ 1.230 de euro. Părinții au lansat  o campanie online pentru a aduna banii necesari efectuării tratamentului. Și inițiativa lor a avut succes: după numai două săptămâni, fondurile adunate au depășit așteptările.  

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră