Sutiene speciale pentru femeile care au trecut printr-o dublă mastectomie

10 Iul 2015
Sutiene speciale pentru femeile care au trecut printr-o dublă mastectomie
 Dana Donofree este o tânără în vârstă de 33 de ani din SUA care a învins cancerul, după care a conceput o gamă de sutiene destinate special femeilor care au avut aceeaşi experienţă. Povestea Danei a început cu două luni înainte de a se căsători. Atunci, ea a aflat că are cancer mamar. Dana a trecut printr-o dublă mastectomie, prin intervenţii chirurgicale reconstructive şi chimioterapie.

După acest calvar, Dana a simţit că nu a scăpat de necazuri. Ea se confrunta cu o stare de disconfort atunci când se întâlnea cu alte femei, pentru că nu-şi putea găsi un sutien adaptat situaţiei ei speciale. De aici, s-a născut ideea de a pune la punct o linie de lenjerie pentru femeile cu probleme similare. Şi, din spirit de solidaritate, Dana a mai decis să cedeze 5% din vânzări unei asociaţii care are ca misiune ajutorarea femeilor afectate de cancerul mamar.

Lenjeria concepută de Dana este adaptată fiecărei etape a cancerului şi tratamentelor urmate. Este făcută din materiale naturale, fine, fără substanţe nocive sau iritante, cu dimensiuni diferite, cu sau fără simetrie, pentru morfologia definitivă sau înainte de reconstrucţie.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră