Kate Middleton: De ce a avut nevoie de un psiholog în adolescență ?!

11 Mar 2017 | scris de Magda Marincovici
Kate Middleton: De ce a avut nevoie de un psiholog în adolescență ?!

Kate Middleton este foarte implicată în diverse asociații, pentru că ea însăși a trecut în adolescență prin momente mai dificile, așa cum povestește un apropiat în "OK!", relatează Closemag.fr.

Kate Middleton este o prințesă exemplară: ducesă de York, soția prințului William și mamă a doi copii, George și Charlotte. Îm ultima perioadă, ea consacră mult timp asociațiilor și cauzelor umanitare. Printre acestea, ea este mai dedicată asociațiilor care au ca obiect psihiatria copiilor. O persoană din anturajul prințesei relatează în versiunea americană a revistei OK! rațiunea pentru care aceste asociații sunt mai importante pentru ea. 

Persoana respectivă povestește că ducesa Kate Midlleton (35 de ani) a făcut terapie în adolescență din cauza numeroaselor scene în care ea era luată în râs.

Kate era o fată fină și introvertită, fără prea mulți prieteni și timdă. Viața ei a fost un infern, susține sursa.  

Din fericire, Kate a făcut ceea ce trebuia. Ea a vorbit cu părinții săi, care au decis să meargă cu Kate la un psiholog. Au fost necesare doar șase ședințe, care au ajutat-o enorm. Acum, recunoscătoare, ducesa înțelege să acorde un sprijin deosebit tuturor acestor asociații. 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră