Spitalul Floreasca: Medicii şi asistenţii de la UPU-SMURD renunţă la demisii

01 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Spitalul Floreasca: Medicii şi asistenţii de la UPU-SMURD renunţă la demisii

Joi dimineaţă,dr Gabriela Bratosin anunţa că numărul medicilor demisionari de la Departamentul UPU - SMURD al Spitalului de Urgență Floreasca ajunsese la 22. 

"Vrem să fim lăsați să ne facem treaba, să ne facem meseria. Să nu mai existe lipsuri care să ducă la afectarea activității atât în spital, cât și în prespital, pentru că cel care are de suferit într-un final este pacientul. (...) În momentul acesta, sunt câteva lipsuri, nu atât de mari, dar dacă nu se va asigura o ciclicitate în asigurarea medicației vom ajunge iar în situația în care am fost acum o lună, acum două luni și dacă se continuă la un moment dat nu o să mai avem nimic și nu o să avem cu ce să tratăm pacienții, de asta am ajuns aici", a explicat dr Gabriela Bratosin. 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat, miercuri seara, că managerul interimar al Spitalului Floreasca, dr Sorin Constantin Păun, și-a înaintat demisia, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie numit un nou manager, care să asigure buna funcționare a spitalului până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră