Dirijorul Horia Andreescu revine la Iaşi cu integrala Brahms-Schumann

09 Oct 2018
Dirijorul Horia Andreescu revine la Iaşi cu integrala Brahms-Schumann

Dirijorul Horia Andreescu revine în luna octombrie la Iaşi pentru a inaugura integrala Brahms-Schumann pe care şi-a propus-o alături de Orchestra Filarmonicii „Moldova” din Iaşi în această stagiune. 

În seara de 12 octombrie, de la ora 19:00, în primul episod al Integralei concertelor și simfoniilor de Brahms şi Schumann, inclus în stagiunea 2018-2019 a Filarmonicii „Moldova” din Iaşi, Horia Andreescu va reveni în faţa publicului ieşean pentru a dirija Simfonia a III-a de Schumann. Solist va fi Alexander Sitkovetsky în Concertul pentru vioară de Brahms. 

Horia Andreescu declara : “Îmi face plăcere să revin la Iași și în acest sezon cu un proiect bine definit, ce cuprinde mai multe concerte reunite de ideea de a oferi atât orchestrei, cât și publicului ocazia de a parcurge în câteva luni tot ceea ce au scris Brahms și Schumann pentru orchestră și respectiv pentru un instrument solo și orchestră.”

Integrala Brahms-Schumann urmează unei ambiţioase integrale Beethoven realizată în stagiunea 2017-2018 cu aceeaşi orchestră a Filarmonicii “Moldova” din Iaşi.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră