Cum a aflat o mamă de la pruncul ei că suferă de cancer la sân!

22 Feb 2017 | scris de Magda Marincovici
Cum a aflat o mamă de la pruncul ei că suferă de cancer la sân!

Sarah Boyle poate fi recunoscătoare bebeluşul ei. Sarah Boyle are 26 de ani şi este din regiunea Staffordshire din Marea Britanie. Nu avea nici un motiv să se îndoiască asupra stării ei de sănătate, dar un singur amănunat o preocupa: faptul că bebeluşul refuza cu tenacitate să sugă de la sânul drept.

La început nu a dat importanţă, până într-o zi când a decis să facă un set de analize pentru a afla de ce reacţiona astfel copilul ei. Şi verdictul a fost fără drept de apel: tânăra suferă de cancer de sân triplu negativ de aproximativ trei luni. 

Teddy se manifesta ca şi cum ar fi simţit că laptele provenit de sânul drept nu avea acelaşi gust cu cel de la sânul stâng, a declarat Sarah Boyle pentru Daily Mail. 
Astfel, bebeluşul a ajutat-o pe mama lui să se diagnosticheze într-o fază incipientă a bolii şi, astfel, să-şi reducă în mod considerabil riscurile de complicaţii. 

De altfel, şi medicul tinerei mame a încredinţat-o că, probabil, nu ar fi ştiut niciodată că suferă de această boală, dacă bebeluşul ei nu ar fi alertat-o. 

În prezent, Sarah Boyle urmează şedinţele de chimiotrapie şi este programată pentru dublă mastectomie pentru a preveni orice risc de recidivă.

Această teribilă poveste este relatată de Closermag.fr. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră