Alain Delon, spitalizat. Anouchka Delon, fiica actorului: Tatăl meu nu are nimic grav!

27 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Alain Delon, spitalizat. Anouchka Delon, fiica actorului: Tatăl meu nu are nimic grav!

Anouchka Delon, fiica lui Alain Delon, a oferit presei franceze informații despre starea de sănătatea tatălui său, pe fondul zvonurilor lansate în ultima vreme.

Așa cum relata publicația Ici Paris, legendarul actor a fost internat de urgență la data de 19 septembrie pentru o operație cardiovasculară. Alain Delon, în vârstă de 81 de ani, se plângea de mai multe zile de dureri puternice la un picior. În plus, s-a zvonit că eroul din Ghepardul, profund afectat de decesul lui Mireille Darc, ar fi zis că este pregătit și el să plece. 

Iată, fiica actorului, Anouchka Delon iese la rampă pentru a-i contrazice pe cei care fac speculații printr-un interviu în numărul de miercuri al publicației Le Parisien, dând asigurări că legendarul actor nu are nimic grav. 

Tatăl meu a avut o intervenție, dar la nivelul arterei femurale. Este o operație programată, anunță Anouchka Delon. Ea spune că tatăl său are de doi-trei ani probleme cu circulația la un picior și trebuia să facă o operație de by-pass.   Ea confirmă că Alain Delon este în spital și este bine, în curând urmând să se externeze. 

Desigur a fost foarte afectat de decesul lui Mireille Darc, spune Anouchka Delon, adîugând că nu este nicio legătură între emoția puternică provocată de dispariția actriței și operația lui Alain Delon. Tatăl meu nu are nimic grav, a anunțat răspicat Anouchka Delon. 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră