Actriţa Chandra Wilson dincolo de Grey's Anatomy: Boala incurabilă de care suferă fiica ei

30 Mar 2017 | scris de Magda Marincovici
Actriţa Chandra Wilson dincolo de  Grey's Anatomy:  Boala incurabilă de care suferă fiica ei

Chandra Wilson, actriţă în serialul  Grey's Anatomy, se confesează în premieră în People Magazine în legătură cu boala incurabilă de care suferă fiica ei, Sarina, în vârstă de 23 de ani, scrie Closer.fr.

Actriţa care interpretează personajul Miranda Bailey în Grey's Anatomy povesteşte cum a descoperit această boală. Primele suspiciuni despre o posibilă boală au apărut când Sarina avea 16 ani. „Avea episoade severe de vărsături şi dureri abdominale. Era distrusă. Ştiam că fiica mea are ceva teribil, dar nimeni nu putea să-mi spună ce!, povesteşte Chandra Wilson în People Magazine. 

ChandraWilson a început să verifice totul: alimentele consumate de fiica ei, de unde erau procurate. De fiecare dată când revenea de la spital, nota totul într-un caiet. Şi, la capătul a zece luni de adunat informaţii, diagnosticul a căzut ca o ghilotină: Sarina McFarlane este afectată de sindromul vărsăturilor ciclice, o boală rară, caracterizată prin diverse reacţii, printre care dureri abdominale, febră, paloare şi deshidratare. 

Sarina, scenaristă
Sarina a crescut şi odată cu trecerea timpului au crescut şi problemele ei. Deoarece ea a fost transferată din clinca pentru copii, în cea pentru adulţi, unde personalul nu o cunoştea.  

Dacă mergi la spital de două-trei ori pe săptămână, cei din jur cred că eşti o drogată, spune actriţa în aceeaşi revistă, făcând eforturi de a cuceri încrederea oamenilor.

Vestea bună este că Sarina, în ciuda acestei teribile boli, se pregăteşte în prezent pentru cariera de scenarist, evident, susţinută necondiţionat de mama ei.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră