13 manageri de top ne recomandă să ne trezim devreme: Somnul este supralicitat

30 Sep 2016 | scris de Istvan Deak
13 manageri de top ne recomandă să ne trezim devreme: Somnul este supralicitat

13 manageri de top confirmă pentru revista germană Focus că doar așa poți să ajungi un om de succes.

1. Directorul AOL - Tim Armstrong
Fostul membru al conducerii Google se trezește în fiecare dimineață între 5 și 5.15 și își începe ziua cu puțin sport. Are șofer propriu pentru a avea timp să lucreze în drum spre locul de muncă.

2. Cofondatorul PIMCO - Bill Gros
Se trezește zilnic la ora 4.30. Cel târziu la 6 este la birou, cu trei ore înainte de deschiderea bursei.

3. Directorul GE - Jeff Immelt
Șeful de la General Electric nu se consideră un tip lăudăros, însă este mândru să afirme de câte ori are ocazia că de 24 de ani lucrează 100 de ore pe săptămână. Pentru asta este în picioare în fiecare zi la ora 5.30.

4. Directorul Chrysler - Sergio Marchionne
Despre Sergio, colegii și subalternii susțin că a inventat a opta zi a săptămânii. El se trezește la ora 3.30 pentru a se ocupa de afacerile din Europa ale concernului. Nu de alta, dar în Europa este aproape ora 9-10.

5. Fondatorul Virgin Group - Richard Branson
Chiar dacă are propria linie aeriană, propria firmă de telecomunicații și propria insulă, Branson se trezește zilnic la 5.45. Începe ziua cu sport și abia apoi cu micul dejun.

6. Directorul Disney - Bob Iger
Ziua începe pentru el la ora 4.30 cu o ”perioadă de liniște”. Asta presupune lecturat de ziare, ascultat muzică și puțin TV, totul simultan.

7. Directorul Ellevate - Sallie Krawcheck
De-a lungul anilor, ea a dezvoltat un ritual de dimineață. Se trezește la ora 4.30 și meditează. Apoi își bea cafeaua și se uită la cum doarme pisica ei. Asta îi oferă cele mai bune idei pentru ziua de lucru.

8. Directorul Hain-Celestial Group - Irwin Simon
Se trezește în fiecare zi la 5. Începe cu o rugăciune, apoi își duce câinele la plimbare, răspunde la emailuri, face un pic de sport, petrece timp cu copiii săi și ia micul dejun în Manhattan. La 9 este la birou.

9. Prima Doamnă Michelle Obama
Michelle alege mereu să se trezească înaintea soțului ei. Și asta în fiecare dimineață la ora 4.30. Ea face sport dis de dimineață, înaintea trezirii copiilor, altfel, susține ea, s-ar simți doar pe jumătate om.

10. Directorul Starbucks - Howard Schulz
Nimeni nu știe cu exactitate la cât se trezește, cert este că la ora 6 se află în birou, iar înainte de asta, în fiecare dimineață face un tur de bicicletă cu soția sa.

11. Fashion-Guru Tim Gunn
Grunn își începe ziua la 5.30 cu 50 de flotări. Apoi își savurează cafeaua, lecturând ziarele

12. Directorul Apple - Tim Cook
El susține că pentru a avea succes trebuie să desființezi noțiunea de weekend. Pentru asta se trezește zilnic la 3.45. Prima oră și-o petrece citind și răspunzând la mailuri, apoi se pune pe alergat. Abia apoi ajunge la birou unde continuă citirea email-urilor.

13. Directorul Brooklyn Nets - Brett Yormark
Cel mai tânăr directorul general al unei echipe de baschet din NBA se trezește în fiecare zi la ora 3.30. Obiceiul său este să ajungă la 4.30 la birou și să trimită email-uri motivatoare pentru toți angajații clubului, care ajung la serviciu la 7.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră