Scurtele de azi! Primarul Dănuţ vrea ţuică originală într-o vacanţă privată pentru un trup sănătos

04 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Scurtele de azi! Primarul Dănuţ vrea ţuică originală într-o vacanţă privată pentru un trup sănătos
Primăria din Sînnicolau Mare cumpără anual o tonă de caise. Caisele sînt folosite la făcut de ţuică. Ţuica este pentru protocol, să le dea la invitaţi. La invitaţi se dau cîte doi litri pe cap de vită furajată. Întrebarea noastră e în ce se pune ţuica aia de doi litri? În peturi de plastic? O ţuică de protocol în pet de doi litri? Şi se livrează invitatului în pungi cu PDL?
A, şi pe primar îl cheamă Dănuţ. Ce? Nu ştiţi bancul cu Dănuţ? Un tip merge prin pădure şi se întîlneşte cu un urs. Tipul îi zice ursului: „hei, ştii că există o bere cu numele tău?”, ursul, încîntat: „da??? cu Dănuţ???”.
Propunem, prin urmare ca, după modelul bancului, ţuica aia să poarte şi un nume: Ţuica Dănuţ.


Iohannis e în vacanţă privată. Ce-o fi aia vacanţă privată? Există şi vacanţă publică? Să facă cineva un tratat despre vacanţe, ca să ştim şi noi care ce e. Şi credem că cel mai nimerit ar fi chiar Iohannis, care are o dambla cu vacanţele astea private! Cerem imperios să ni se explice ce e aia vacanţă privată, care e diferenţa dintre vacanţă şi concediu, dacă mai există şi alte formule care să implice termenul sau semantica termenului. Şi, dacă mai există, să ni se spună foarte clar. Deci da? Deci aşteptăm lansarea tratatului despre vacanţe a lui Iohannis în toamnă la Oktoberfest. Ba nu, ăla e cu bere. Deci în toamnă, la Bookfest. Sau cînd o fi Bookfestu ăsta, că noi nu sîntem intelectuali.


Adriean Videanu e un om foarte sănătos. Potrivit lui, nu bea, nu fumează, nu face nimic rău cu trupul lui. Este şi motivul pentru care are o avere de 70 000 de euro, că n-a dat banii pe prostii. Bun, deci logic ar fi acuma ca oricine nu bea, nu fumează şi nu face nimic rău cu trupul lui să aibă 70 000 de euro în conturi. Destinu e o tîrfă!


Două chinezoaice în autobuz vorbeau chineză şi rîdeau. Voiam să folosesc şansa de a avea două chinezoaice lîngă mine să le rog să falsifice şi ia românească, pentru că una originală nu-mi permit să-mi iau, dar cred că o ie românească chinezească aş putea. Au coborît prea repede şi n-am mai apucat. Parcă văd că rămîn fără ie!
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră