PREMIERĂ ABSOLUTĂ. SEX în spațiu, pentru prima dată în istoria umanității! (VIDEO)

12 Iun 2015
PREMIERĂ ABSOLUTĂ. SEX în spațiu, pentru prima dată în istoria umanității! (VIDEO)
 Două persoane, o femeie și un bărbat, sunt pe cale să înfăptuiască o premieră în istoria umanității. Cel puțin din câte știm noi. Eva Lovia și Johnny Sins, doi actori de filme pentru adulți, vor face sex în spațiul cosmic pentru o nouă producţie pornografică finanţată de Pornhub, unul din cele mai cunoscute site-uri din domeniu, scrie The Independent.
 
Site-ul speră ca proiectul "Sexploration" să demareze în 2016, costurile producției ridicându-se la amețitoarea sumă de 3,4 milioane de dolari.
 
Banii ar urma să fie strânși online, cu ajutorul iubitorilor de filme pentru adulți. Iar ținta nu pare greu de atins, mai ales că, anual, este vizitat de peste 16 miliarde de internauți.
 
Proiectul Pornhub este denumit sugestiv “dragoste pentru ştiinţă şi sex”, iar co-finanţatorii vor primi recompense substanțiale și vor afla, înaintea marelui public, cum decurg filmările, ce poziții sunt folosite etc. 
 
Protagoniștii filmului, Eva Lovia şi Johnny Sins, vor fi instruiţi cel puţin şase luni înainte de misiunea spaţială. 
 
“Sunt foarte multe chestiuni legate de viața în spațiu care trebuie cercetate. Iar sexul este una dintre ele. Pornhub se alătură astfel misiunilor de pionierat ale lui Neil Armstrong şi Gagarin, într-o misiune care va sfida gravitaţia şi va scrie istorie", susțin reprezentanții Pornhib.

Potrivit acestora, "Sexploration va fi în mod categoric primul film pentru adulţi realizat pentru prima oară în spaţiu”. (V.M.)

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră