O doamnă şi-a lăsat barba sauvage!

07 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
O doamnă şi-a lăsat barba sauvage!
Te-ai săturat să te pensezi în fiecare zi? Epilatorul e cel mai bun prieten al tău? Ȋţi vizitezi cosmeticiana de cinci ori pe săptămînă? Uită de toate astea! Păroasele sînt la butoane acum! Ele dictează trendul iar trendul pe care-l dictează ele e cu păr. Cu tot părul de pe corp lăsat în pace.

Doamna din imagine şi-a cultivat barba cu devotament şi, iată, acum culege roadele: o barbă respectabilă care stă frumos pe faţa ei şi arată lumii că nu se mai poate să ne pensăm şi să ne bibilim toată ziua. “Corpul meu e numai al meu”, a declarat ea într-o scurtă alocuţiune, după ce a cîştigat concursul de bărbi din Oregon, “de ce trebuie să-i ofer societăţii imaginea pe care şi-o doreşte ea? Nu datorez nimănui nici o explicaţie”, a mai spus ea gîdilîndu-şi inelul din nas.

Dacă stăm să ne gîndim ca lumea, această bărboasă are perfectă dreptate. De ce să cheltuim o avere pe cosmeticiene cînd putem, pur şi simplu, să dezvoltăm o frumoasă prietenie cu părul de pe corp? Cu banii care ne rămîn de la cosmetică ne putem lua un frumos belciug sau chiar, de ce nu, un gel pentru îngrijrea bărbii.

La gunoi cu penseta! Epilatorul să treacă la reciclabile, dă-i delete din telefon numărului cosmeticienei.

Un păr bine îngrijit face omul mai fericit! Pam pam!
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră