INCREDIBIL! Un american a fost arestat după ce şi-a expus public scîrbavnicul mădular!

06 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
INCREDIBIL! Un american a fost arestat după ce şi-a expus public scîrbavnicul mădular!
 Viaţa asta tîrfă pune noi şi noi probleme de moralitate. Cînd credeai că le ştii pe toate, bam, apare o nouă temă, dintr-o nouă perspectivă şi uite-aşa se duce de suflet tot confortul intelectual/ spiritual/ moral al cetăţeanului.

Să-l luăm, de pildă, pe acest domn din statul Louisiana, care tocmai ne-a răspuns, cu puterea gîndului, că de pildă s-o luăm pe mama. Omul se masturba liniştit într-un loc public, cînd la faţa locului s-a prezentat un organ judiciar care l-a arestat şi l-a băgat la zdup. Nu era pentru prima oară cînd omul făcea asta, ci a treia oară în aceeaşi săptămînă. Acuzaţiile au fost “masturbare publică” şi “disturbarea ordinii publice”.

Mai mulţi vecini revoltaţi au declarat organelor de anchetă că i-au văzut scîrbavnicul mădular, deşi ei nu doreau acest lucru. S-au declarat şocaţi şi le-a părut bine că masturbatorul public a fost izolat de comunitate la mititica, întrucît, spun ei, asta le afectează integritatea morală.

Problema care se pune este, de bună seamă, masturbarea. Practicată în ascuns nu deranjează pe nimeni deşi este profund imorală. Cum nu ştie nimeni ce face omul pe ascuns, e privit ca un tip integru, un om de o moralitate deosebită, un cetăţean de onoare.

Practic-o însă pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în apropiere de Săftica (să zicem) şi, brusc, ea devine o problemă de moralitate, faţă de care toată comunitatea manifestă scîrbe dintre cele mai intense. Destinul tîrf te aruncă la puşcărie şi nu te mai scoate de acolo decît dacă plăteşti o cauţiune de 20 000 de dolari, ca să-ţi repari integritatea. Masturbatorul public din Louisiana putrezeşte şi acum în puşcărie, deoarece n-are bani să-şi coasă la loc integritatea morală.

Vezi? Aşa se-ntîmplă cînd te vede lumea: brusc, din cetăţean onorabil, imoral doar în intimidate, devii o scîrbă detestată public. Ce să mai înţelegem din viaţa asta?

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră