DESCOPERIRE-ŞOC! A fost inventat sutienul-vibrator! Ȋţi măreşte sînii de nu te mai recunoşti!

05 Sep 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
DESCOPERIRE-ŞOC! A fost inventat sutienul-vibrator! Ȋţi măreşte sînii de nu te mai recunoşti!
Un adevărat erou a inventat vibratorul pentru sîni, care măreşte sînii. Incredibil dar adevărat!!! Minuni există şi se petrec chiar sub nasul nostru! Pentru că era prea sărac ca să-i plătească prietenei lui o operaţie de mărire a sînilor, Milan Milic, de 30 de ani, a inventat sutienul care vibrează şi care-ţi măreşte sînii! Acum sutienul-minune se află în teste la o clinică din America dar există voci foarte… vocale care spun că sutienul funcţionează fără doar şi poate.

S-o luăm, de pildă, pe această tînără din Miami, Sabrina Molinar! Ȋn vîrstă de 49 de ani, Sabrina îşi dorea de multă vreme să rupă gura tîrgului cu sînii ei care te scot din minţt dar n-a putut. Căci nu putea. Odată ce a încercat sutienul vibrator care măreşte sînii nu s-a mai despărţit de el: “sînt pur şi simplu uimită de cum mi s-au mărit sînii! De la o cupă B am ajuns la o cupă C în mai puţin de o lună! Am purtat sutienul-minune 15 minute pe zi şi acuma, iată-mă în magazine, căutîndu-mi sutiene mai mari!”, a declarat şocată Sabrina.

“Am purtat 36B dar acum sînt clar C!”, a povestit americanca. “Ȋmi place cum mi se umplu hainele de carne, mă simt bine! Dacă vreau să îmbrăţişez pe cineva, trebuie să-mi fac loc pentru sîni. Pentru mine e o schimbară colosală, în mod evident”.

Andrena a testat şi ea sutienul-minune. “Bineînţeles c-am fost sceptică la început dar acum sînt mai încîntată ca niciodată! Am folosit acest sutien minunat şi… pur şi simplu nu-l mai pot lăsa!”, a spus Andrena.

Medicul estetician Salzhauer confirmă că sutienul nu e o păcăleală de marketing: “măreşte circulaţia sîngelui în zonă, iar asta hrăneşte ţesutul sînului. E ceva natural. La ştiinţele naturii am învăţat cum manipulează corpul nostru ţesuturile şi muşchii, deci nu e nici un truc aici”.

Ȋn ce-l priveşte pe inventator, acesta nu înţelege de unde acest optimism în privinţa unui lucru genial pe care l-a creat. “Sînii care vibrează sînt ceva normal, nu-nţeleg tot acest tumult”, a declarat el, plictisit.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră