NEBUNIE. Chinezii au ajuns să doneze spermă pentru a cumpăra iPhone6s

17 Sep 2015
NEBUNIE. Chinezii au ajuns să doneze spermă pentru a cumpăra iPhone6s
Apetența asiaticilor pentru tehnologie a atins culmi nebănuite în aceste zile, o dată cu apropierea lansării modelului iPhone 6s.

Prețul mare de lansare pe piața din China – 699 de lire sterline (aproximativ 1.100 de dolari) – i-a făcut pe unii să se gândească să recurgă la gesturi extreme.

Doi chinezi, scrie China Daily, au încercat să își vândă rinichii online, pentru a face rost de cash. Wu și Haung (sunt numele oferite de cotidian) au contactat online un potențial cumpărător și s-au oferit să doneze un rinichi pentru suma de 20.000 de lire sterline (aproximativ 31.000USD). În acest sens, ei chiar aranjaseră un test de compatibilitate la un spital din Nanjing. Toată afacerea a devenit publică în momentul când unul dintre ei s-a răzgândit și a spus totul la poliție.

Aceasta nu este însă singura soluție, scrie The Sun. Povestea a ajuns de notorietate în media din China, astfel încât spitalul Renji a început să își facă reclamă încurajând bărbații să doneze spermă. „Nu este nevoie să îți vinzi rinichii, există o metodă mai bună pentru a cumpăra un iPhone 6s”.

Changjiangtime.com susține că 40ml de spermă poate să aducă un „profit” de 500 de lire, aproape cât costă un iPhone 6s. 

Modelul se va lansa pe 25 septembrie.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră