Ce sens are să mai am nevastă?! Divorț, după 25 de ani de căsnicie

14 Aug 2015
Ce sens are să mai am nevastă?! Divorț, după 25 de ani de căsnicie
După 25 de ani de consum a instituției matrimoniale, un bărbat în vârstă de 57 de ani a decis că nu mai poate suporta tratamentul la care este supus de soția sa și a cerut instanței să aprobe divorțul.

"Soția mea nu-și mai îndeplinește obligațiile conjugale. Nu-mi face de mâncare sau atunci când o face, mi-o servește mult prea prea târziu. Deși am avertizat-o în numeroase ocazii, nu s-a îndreptat și nu mi-a dat satisfacție. De multe ori, mănânc la cantină. Nu mai are niciun rost să întrețin o nevastă care doar mă înfometează. Mi-ajunge. Vă rog să ne despărțiți, viața alături de această femeie nu mă mai interesează", au fost cuvintele prin care bărbatul și-a susținut pledoaria în fața instanței.

Mărinimoasă, instanța, după ce a încercat în mai multe rânduri să reconcilieze cele două părți, a hotărât divorțul, ceea ce înseamnă că bărbatul mănâncă doar la cantină și doar atunci când îi este foame.
În urma unei astfel de întâmplări, petrecută în Nigeria, se poate concluziona că după trecerea a 25 de ani, dragostea nu mai are nicio legătură cu inima, ci cu stomacul.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră