CARTEA RUXANDREI. Aproape nouă milioane de vizualizări și toată lumea vrea să știe de unde s-o cumpere (VIDEO)

13 Sep 2015
CARTEA RUXANDREI. Aproape nouă milioane de vizualizări și toată lumea vrea să știe de unde s-o cumpere (VIDEO)
Aproape 30.000 de like-uri, 150.000 de share-uri, mii de comentarii și nouă milioane de vizualizări a înregistrat videoclipul de prezentare a Cărții Ruxandrei. Nu este tocmai o carte, ci o modalitate foarte amuzantă și deșteaptă de a-ți învăța fetița diferite lucruri utile. Cum ar fi să se lege la pantofi, să-și împletească părul, și multe altele. Practic, Cartea Ruxandrei ți-ar putea ține copila ocupată cam toată ziua.

La cât de năzdrăvani și neastâmpărați sunt copiii în ziua de azi, evident că părinții au intrat în fibrilații și caută disperați s-o cumpere. Nu doar români, ci și alte nații. Fiecare cum se uită la videoclip îi dă share cu întrebarea "de unde o pot cumpara". Totuși nemulțumirea există la părinții de băieți. Pentru ei încă n-a ieșit o carte.
 
CARTEA RUXANDREI. Aproape nouă milioane de vizualizări și toat...CARTEA RUXANDREI. Aproape nouă milioane de vizualizări și toată lumea vrea să știe de unde s-o cumpere (VIDEO) ---> http://www.mariustuca.ro/fun/cartea-ruxandrei-16384.html

Posted by MT News on Sunday, September 13, 2015

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră