UNPR s-a sărbătorit în piața Obor cu mici, bere și vițel la proțap

01 Mai 2015
UNPR s-a sărbătorit în piața Obor cu mici, bere și vițel la proțap
UNPR a aniversat, vineri, de 1 Mai, în Piaţa Obor, 5 ani de la înfiinţarea partidului, sărbătorind printr-o manifestare cu discursuri politice, muzică populară, viţei la proţap, mititei, fasole cu ciolan şi bere.

Potrivit organizatorilor, la manifestare au participat aproximativ 20.000 de membri ai UNPR, care au venit îmbrăcaţi cu tricouri de culoare roşie, având inscrispţionate sigla UNPR - vulturul, "România", "interesul naţional".

De asemenea, participanţii la manifestare au purtat steaguri şi pancarte, iar cu o dronă a fost filmat evenimentul.

Pe scena montată lângă Hala Obor, liderul UNPR Gabriel Oprea a vorbit despre faptul că partidul a fost construit în jurul interesului naţional, că UNPR este un partid de generali care sprijină Guvernul Ponta, dar, în acelaşi timp, şi pe preşedintele Klaus Iohannis.

După discursurile liderilor UNPR, participanţii s-au delectat cu un concert de muzică populară susţinut de interpretul Aurel Tămaş, care este membru al partidului.

În mai multe puncte din Piaţa Obor, la corturi amenajate de organizatori, le-au fost oferite celor prezenţi bucăţi de carne de viţel la proţap, viţeii fiind pregătiţi chiar la faţa locului, mici, fasole cu ciolan, dar şi cutii de bere.

Alte stiri din Politic

Ultima oră