Statul paralel. Șeful Comisiei SRI șocat de numele dezvăluit de fostul ofițer Daniel Dragomir: un fost președinte al Camerei Deputaților

19 Sep 2017
Statul paralel. Șeful Comisiei SRI șocat de numele dezvăluit de fostul ofițer Daniel Dragomir: un fost președinte al Camerei Deputaților

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost audiat de Comisia Parlamentară de Control al SRI. Conform celor declarate de Dragomir, la ieșirea de la audiere, el a furnizat membrilor comisiei o listă cu numele a 65 de persoane, care, în opinia sa, a căror audiere ar susține declarațiile sale privind existența unui stat paralel.

"Am discutat despre culoarele din Justiţie şi despre chestiunile referitoare la siguranţa naţională. Am dat o declaraţie cuprinzătoare. Am dat şi documente, pe care am considerat necesar că membrii Comisiei ar trebui să le vadă, în sensul înţelegerii a ceea ce eu am numit statul paralel în ultimii ani. Am prezentat şi o listă de persoane, va fi avută în vedere, de 65 de persoane pe care eu consider că ar putea fi audiate pentru înţelegerea statului paralel. Sunt persoane ofiţeri activi ai SRI, ofiţeri în rezervă ai Serviciului, oameni politici, oameni de afaceri şi oameni din media", a spus Dragomir la ieşirea de la audieri.

De asemenea, Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control al SRI, a declarat că a fost șocat de unul din numele aflate pe lista oferită de Dragomir, acesta fiind un fost președinte al Camerei Deputaților. 

"Daniel Dragomir a dat exemple de oameni politici care au fost susținuți de SRI din punct de vedere media. A indicat persoanele din conducerea SRI care au dat ordinele. De asemenea, a spus cine a fost persoana care a dat ordine. A indicat și persoana politică, una dintre ele, care a beneficiat de această susținere. Urmează ca Daniel Dragomir să ne aducă și probele în acest sens. M-a șocat numele. Și ne-a dat un nume, un fost președinte al Camerei Deputaților, a declarat Claudiu Manda.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră