Șerban Nicolae, mesaj pentru membrii PSD: "Nu vă comportați ca și cum ați descoperit dușmani de moarte printre colegi"

19 Iun 2017
Șerban Nicolae, mesaj pentru membrii PSD: "Nu vă comportați ca și cum ați descoperit dușmani de moarte printre colegi"

Guvernul României nu poate funcționa cu doi membri și sprijinul politic acordat acestuia nu poate fi recalculat la fiecare șase luni, este de părere fostul lider al senatorilor PSD Șerban Nicolae, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

"Dragi colegi din Partidul Social Democrat, cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune. Sunt nefirești și profund negative îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi.

Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu. Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor", a scris Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Politic

Ultima oră