Protest inedit al unui politician din Botoşani la Parlament

22 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Protest inedit al unui politician din Botoşani la Parlament

Un politician din Botoșani a ales un mod mai aparte de a-și manifesta nemulțumirea și de a protesta vizavi de scandalul iscat în interiorul ALDE ca urmare a neînțelegerilor dintre Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

Dumitru Zmău, fost lider al filialei locale ALDE Botoșani, s-a dezbrăcat și s-a fotografiat doar în chiloți și șosete într-o parcare din fața Palatului Parlamentului, relatează stiri.botosani.ro.

Zmău a postat fotografia pe contul său de pe o rețea de socializare. "Si uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-președinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care însoțește fotografia postată de Dumitru Zmău pe Facebook.

Postarea a generat și comentarii, Zmău spunând că era la Delegația Permanentă a ALDE și se schimba pentru a pleca acasă, acesta fiind, se pare, și explicația pentru șosetele diferite pe care le purta. La câteva ore după ce a postat fotografia, Dumitru Zmău a şters-o de pe contul de Facebook. 

Pe de altă parte, vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, a declarat miercuri că prin contestarea în instanţă a deciziilor partidului, copreşedintele Daniel Constantin se aseamănă oarecum cu Dumitru Zmău.

"Convocarea şi hotărârea Delegaţiei a fost semnată inclusiv de colegii proveniţi din PC, adică domnul Constantin îşi contestă proprii colegi, cu alte cuvinte. Exact cum nu pot să comentez despre acest domn, care a stat în chiloţi în faţa Parlamentului, aş putea, la o anumită scară, să consider că şi aceste acţiuni ale lui Daniel Constantin oarecum seamănă", a spus Gerea, citat de news.ro.

Alte stiri din Politic

Ultima oră