Ponta: Referendumul solicitat de Iohannis, un instrument de lupta politică, total nedemocratic și toxic

13 Feb 2017
Ponta: Referendumul solicitat de Iohannis, un instrument de lupta politică, total nedemocratic și toxic

Fostul premier Victor Ponta este de părere că referendumul propus de Klaus Iohannis este de fapt un instrument de luptă politică, total nedemocratic și toxic în contextul în care se găsește România în momentul actual. 


"Am postat mai jos un link despre o situatie din istorie care seamana foarte mult cu ce se intampla azi in Romania. O buna sursa de inspiratie pt Dl Klaus Iohannis- in 1934 in Italia Alegerile Generale pt Parlament s-au facut prin Referendum!

Ca sa fie foarte clar - Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei!

Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de "deontologi" si "iubitori de Stat de Drept" din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si "structuri" vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Alte stiri din Politic

Ultima oră