Planul din spatele mutării Elenei Udrea la Târgşor

01 Mai 2015
Planul din spatele mutării Elenei Udrea la Târgşor
Ruxandra Dragomir susține că mutarea Elenei Udrea la Penitenciarul Târgşor "face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge".  Prietena Elenei Udrea consideră că sistemul şi-a pierdut "umanitatea şi nu mai funcţionează logic sau raţional". 
 
"Am din ce în ce mai puternic convingerea că tot ceea ce i se întâmplă Elenei face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge. Felul în care a fost mutată la penitenciarul de la Târgşor, deşi nici măcar nu a început judecata, e o nedreptate şi ne demonstrează că acest sistem şi-a pierdut de mult umanitatea şi nu mai funcţionează logic sau raţional.
 
Deşi este considerată nevinovată în faţa legii, Elena este încă de pe acum pedepsită şi umilită.
 
Prin comparaţie, vă prezint un caz absolut grotesc şi înfiorător pentru a se vedea cum a funcţionat sistemul acolo.
 
Șapte animale au violat cu bestialitate o biată fată pana ce aceasta a leşinat. Judecătorii au decis să fie judecați în arest la domiciliu.
 
Refuz să cred că Elena e un pericol public sau social mai mare decât acești monștri cu chip uman și că ea trebuie să stea în arest, în timp ce ei stau bine-merci acasă. Să judece fiecare cu mintea lui dacă e normal ce se întâmplă.
 
Voi merge astăzi la ea, să-i arăt că nu e singură. Voi duce cu mine toate mesajele voastre de susţinere şi încredere. Ele contează şi sunt importante pentru un om care este supus unei asemenea presiuni şi unor umilinţe inimaginabile.", scrie Ruxandra Dragomir pe Facebook.
 
Elena Udrea a fost mutată, joi, la închisoarea de femei de la Târgşor, după ce a petrecut mai bine de două luni în arestul Capitalei. Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA în dosarul 'Gala Bute' la data de 21 aprilie, ea fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră