Noii miniştri vor depune jurământul mâine. De ce e Dragnea dezamăgit

06 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Noii miniştri vor depune jurământul mâine. De ce e Dragnea dezamăgit

Liviu Dragnea a declarat miercuri că premierul Dacian Cioloş l-a sunat înainte să anunţe remanierea Guvernului, spunându-i că înnoirea echipei guvernamentale ar putea continua. "Mi-a spus că s-ar putea ca acest proces să nu se finalizeze aici, i-am spus că nu ma intereseaza foarte mult, având în vedere că, în continaure, în agricultură este un domeniu unde sunt multe nemulţumiri. Nu am niciun fel de speranţă",  a spus Dragnea la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a mai spus că i-a pus o singură întrebare premierului, şi anume de ce nu i-a schimbat şi pe Raluca Prună de la Justiţie şi Achim Irimescu, de la Agricultură. "A spus că se mai gândeşte. Faptul că m-a sunat înainte e un gest civilizat, dar nu m-a mulţumit", a adăugat liderul PSD.

Liviu Dragnea s-a întrebat cu ce a greşit ministrul Educaţiei Adrian Curaj de a fost înlocuit, arătând că numirea lui Mircea Dumitru în locul său ar avea legătură cu vechea poveste a plagiatului lui Victor Ponta. "Mi-a zis cineva aseară - repet, poate să fie doar un zvon - că motivul pentru care a fost schimbat dl Curaj şi a fost pus noul ministru ar fi vechea pveste a plagiatului lui Victor Ponta.Dacă e aşa, ar fi foarte rău şi înseamnă că principala problemă a ţării este plagiatul lui Victor Ponta", a punctat Dragnea.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră