Dragnea: Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă României

09 Iul 2017
Dragnea: Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă României

Liviu Dragnea, președintele PSD, a afirmat că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară și că nu are nicio legătură cu ancheta DNA, susținând că totul pleacă de la omul de afaceri George Soros.

Potrivit liderului PSD în acest subiect de presă "s-au amestecat informații cu minciuni și totul s-a denaturat foarte mult".

"O să o iau inginerește. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o altă țară, n-am transferat bani în Brazilia și în nicio altă țară. Declarația mea de avere este foarte clară”, a declarat Dragnea, la postul de televiziune România TV.

El a adăugat că un document trebuie să fie asumat de cineva, de o instituție.

"E vorba de niște hârtii scrise, (...) Eu am văzut comunicatul MAI, care este oficial. Nu există nicio asumare a DGIPI, nu este un document al acestui serviciu secret. (...) Este o înșiruire de minciuni, de articole din presă apărute în ultimii 12 ani printr-o campanie susținută. Mare parte din lucrurile scrise acolo au fost cercetate. Și au fost date NUP-uri și au fost puse din nou în acest mix și au fost reluate. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (...) Nu are cum să aibă nicio legătură cu mine nicio anchetă, pentru că nu am bani în Brazilia și nu am făcut acolo nicio afacere", a afirmat președintele PSD.

"Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată", a susținut Dragnea.

Liderul social-democrat a anunțat că "PSD va avea o altă atitudine” și nu „va mai întoarce celălalt obraz”. „O altă atitudine va genera și alte acțiuni".

'N-am furat nimic, n-am omorât pe nimeni, n-am violat pe nimeni, n-am spălat bani, n-am făcut nicio infracţiune. Totuşi, mă gândesc că există un Dumnezeu sus şi există o limită. Sper ca cei din vechile clanuri din anumite instituţii să înţeleagă că e suficient. Eu aşa sper şi îmi doresc ca toată lumea să înţeleagă că e suficient. Dacă nu vor să înţeleagă, atunci, la război, ca la război!', a mai spus Dragnea.


 

Alte stiri din Politic

Ultima oră