Dragnea: Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană

11 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea: Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că este greu să-i spună cineva că nu ţine la stabilitatea ţării, că stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană şi că ”ar trebui să fim mai atenţi cu ce se întâmplă la programul de guvernare”.

"Raman putin surprins de aceasta postare, dar, cu tot calmul pe care stiti ca il am, este greu sa-mi spuna mie cineva ca eu nu tin la stabilitatea acestei tari. Sunt un om destul de responsabil, dar totodata ii multumesc premierului pentru grija pe care o poarta pentru stabilitatea tarii", a comentat Liviu Dragnea afirmaţiile premierului Grindeanu privind nevoia de stabilitate a ţării.

Liderul PSD a adăugat că în campania electorală nu a mers cu niciun nume pentru prim-ministru, ci cu un program. "N-am vorbit despre persoane. Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana, nici in trei, nici in zece. Stabilitatea unei tari sta in nivelul de dezvoltare, sta in pace sociala, sta in dezvoltarea clasei mijlocii, in respectul statului fata de cetatean, sta in nivelul de educatie etc", a spus Dragnea.

El a mai spus că saptamana viitoare se va decide în CEx dacă va ramane acelasi guvern sau pot aparea schimbari.

Alte stiri din Politic

Ultima oră