Dragnea nu ştie de ce s-a mărit bugetul SRI. Vom analiza!

24 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Dragnea nu ştie de ce s-a mărit bugetul SRI. Vom analiza!

 

Bugetul de stat pe 2017 va fi "rediscutat" azi de liderul PSD Liviu Dragnea cu miniştrii cabinetului Grindeanu, a declarat acesta la Romania TV.

Liviu Dragnea a spus ca atat el cât şi premierul Grindeanu sunt nemulţumiţi pentru că nu s-a aplicat în proiect ce s-a stabilit la plecarea în SUA. ''Şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. De mâine de la 9.00 fiecare ministru e chemat pentru a se rediscuta bugetul şi pentru a se discuta bugetul altor instituţii neguvernamentale'', a spus Dragnea la România Tv.

Întrebat ce este în neregulă, Dragnea a precizat: ''Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia''.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră