Disputa Dragnea-Băsescu sau porcul şi mocirla

22 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Disputa Dragnea-Băsescu sau porcul şi mocirla

Discuţiile din Camera Deputaţilor privind raportul Comisiilor de specialitate pe aşa-zisa gaură de 10 miliarde de lei lăsată în buget de Guvernul Cioloş au prilejuit miercuri un schimb de replici acide între liderul PMP Traian Băsescu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Schimbul de replici a avut la bază informaţiile apărute în presă conform cărora fiul lui Liviu Dragnea este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achiziţionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum.

La 1 februarie, MInisterul Agriculturii a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescătorii de porci, ajutoare de care ar urma să beneficieze inclusiv ferma deţinută de Ştefan Dragnea.

„Domnule preşedinte, ştiu că aţi spus şi data trecută că pe timpul dumneavoastră v-am atacat. Permiteţi-mi să vă atac din nou. Decât o comisie de anchetă pentru bugetul guvernului Cioloş, mai bine o comisie de anchetă pentru ferma de porci de la Tel Drum”, i-a spus Traian Băsescu lui Liviu Dragnea, conform news.ro

În replică, liderul PSD i-a spus că nu are de gând să intre în această „mocirlă”. „Domnule preşedinte, legat de ferma de porci, nu ştiam că aveţi şi această specializare. Eu vă readuc aminte c suntem aici, nu acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteţi să vă băltiţi în ce vreţi dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru. Dincolo de faptul că sunt informaţii mincinoase în ceea ce priveşte unele legături financiare sau economice”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră