Deputatul care se dădea Rambo a rămas fără permis de port-armă şi riscă excluderea din PSD

17 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Deputatul care se dădea Rambo a rămas fără permis de port-armă şi riscă excluderea din PSD

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas fără permisul de port-armă şi riscă excluderea din PSD după ce a ameninţat într-un interviu că-şi ia AKM-ul din dotare şi trage imediat în cei care vor să schimbe "statul pentru care am luptat".

"Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare", a declarat Rădulescu într-un interviu pentru Adevărul.

El a mai spus că are o armă AKM pe care o va folosi dacă va fi nevoie. "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea", a susţinut Rădulescu.

Pentru aceste afirmaţii, deputatul PSD nu numai că a primit, conform spuselor sale, 150 de ameninţări cu moartea, dar Parchetul General s-a sesizat din oficiu, acuzându-l pe Rădulescu de tulburare a liniștii și ordinii publice.

În plus, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a anunţat într-un comunicat că a făcut un control şi că va sesiza Parchetul General privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, Cătălin Rădulescu a fost amendat cu  2.500 de lei şi i s-a anulat dreptul de deținere a armelor.

Şi, se pare, că deputatul va încasa şi o sancţiune pe linie de partid. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a avut o discuţie cu colegii de partid pentru convocarea unei şedinţe în care să se discute cazul Rădulescu. "Din punctul meu de vedere este foarte puțin probabil să mai rămână coleg cu noi Cătălin Rădulescu, cel puțin pentru o perioadă. Afirmațiile sunt de o gravitate foarte mare. Dincolo de glume, de alte excese pe care le-a mai avut, să spui, ca posesor legal de arme de foc, că ești dispus să le folosești...", a declarat Dragnea, vineri, la Reşiţa, conform agerpres.ro.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră