Democrație originală? Lola, fost deputat, cere limitarea dreptului la vot!

11 Feb 2017
Democrație originală? Lola, fost deputat, cere limitarea dreptului la vot!

Când e vorba să fim originali, noi, românii, reușim din plin, în toate domeniile, dar asta nu înseamnă că toate ideile ce ne trec prin cap ar fi și bune...

Gabriela-Lola Anghel, un fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012-2016, fost membru PP-DD, fost membru PNL, actual membru PND, exprimă pe pagina sa de Facebook o idee de care chiar domnia-sa pare să fie intrigată, de parc-ar fi fost venită de aiurea și nu din propria sa gândire.

Deși ar fi trebuit, ca politician, dar mai ales ca ales al votanților, să fi cunoscut regulile exercițiului democratic doamna Lola, comentând imaginile live ale unei manifestații, găsește firesc că ar trebui introdusă limitarea dreptului de vot, după criterii "oneste și eficiente",  evident cunoscute de domnia sa.

"Pentru prima dată mă gândesc la ceva ce nu visam să mă gândesc până în '89 - limitarea dreptului de vot! Na, c-am spus-o! Trebuie găsite criterii oneste şi eficiente! Aşa nu ajungem nicăieri...", a scris fostul ales pe pagina sa de Facebook.

După acest derapaj de gândire, pe care l-ar invidia orice dictator, i se poate recomanda doamnei Lola să lase politica pentru alții, care înțeleg principiile democratice și care pricep că elitele societății, pentru a fi înțelese, sunt datoare să educe masele, nu să le extermine. Asta mai ales că, spicuind din CV-ul său, se remarcă că "din călătoriile de serviciu a dobândit cunoștințe despre cultura și civilizația popoarelor", că e atestat coregraf, are cunoștințe de pian și permis categoria B!

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră