Cum s-a deghizat Elena Udrea pentru a negocia numirea lui Kovesi la DNA (VIDEO)

04 Apr 2017
Cum s-a deghizat Elena Udrea pentru a negocia numirea lui Kovesi la DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a dezvăluit luni seară, în emisiunea "România 9", de la TVR, că s-a deghizat pentru a se putea întâlni, fără să fie recunoscută, cu premierul de atunci, Victor Ponta. Scopul întâlniriI care a avut loc în 2013 era să îl convingă pe fostul premier să accepte numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA.

 

 

„Sebastian Ghiţă avea relaţia cu Victor Ponta, eu puteam să vorbesc cu preşedintele şi, în felul acesta, am ajuns eu şi Sebastian Ghiţă la Victor Ponta. A trebuit să mă deghizez, să port batic pe cap, să port umbrelă, să nu mă vadă lumea. A fost nevoie de un scenariu întreg”, a povestit Elena Udrea.

Întâlnirea a fost mediată de fostul deputat fugar, Sebastian Ghiţă. Elena Udrea a mărturisit că avea o relaţie apropiatpă cu acesta. Sebastian Ghiţă ar fi participat, de altfel, la întâlnirea cu Victor Ponta.

“A fost interesant că a trebuit să mă strecor pe toate aleile acelea, să mă feresc şi de paznic şi de oamenii din bloc, să aştept să urce unii în lift, să iasă alţii”, a mai spus Udrea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră