Codrin Ştefănescu (PSD): Nu retragem ordonanţa. Mergem până la capăt!

02 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Codrin Ştefănescu (PSD): Nu retragem ordonanţa. Mergem până la capăt!

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit joi, la prânz, în prima şedinţă după validarea Cabinetului Grindeanu, reuniune convocată în contextul în care Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale. 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat înaintea reuniunii că guvernul nu va retrage ordonanţa 13. "Nu, de retras nu retragem nimic. Mergem până la capăt, avem un vot în spate, am promis românilor că vom scoate cătușele din România, vom face pensii, salarii, locuri de muncă, adică lucruri pentru care ne-au votat oamenii", a declarat Codrin Ștefănescu, conform agerpres.ro.

Aseară, după ce a apărut ştirea că liderii PSD se vor reuni astăzi într-o şedinţă de urgenţă, el a lansat pe pagina sa de Facebook, un sondaj privind oportunitatea organizării unei contramanifestaţii la protestele din faţa Guvernului. "Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere ? Un miting ptr libertate, drepturi si normalitate ? Un miting ptr salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios ? Unul cu adevarat urias ptr apararea votului nostru din 11 decembrie si ptr democratie ? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu !", a îndemnat Codrin Ştefănescu.

El a adăugat că presiunile sunt imense pentru organizarea unei contramanifestaţii şi că îi roagă pe cei care îşi exprimă opţiunea să cumpănească bine. "Vă spun sincer : presiunea e imensă ptr DA din toată ţara ! Curg mesajele la sediu cu miile. De aceea vă rog să cumpăniţi bine...", afirmă secretarul general adjunct al PSD.

Din acest motiv, este de aşteptat ca după şedinţa CEx, liderii PSD să iasă cu un mesaj privind protestele din Piaţa Victoriei. Vicepreşedintele Rovana Plumb a declarat că niciodată PSD nu va organiza o contramanifestaţie, dar a admis că la şedinţa CEx  se va discuta despre eventualitatea unui miting de susţinere a Guvernului.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră