Deputat PNL: Candidatura lui Munteanu, semn că partidul e în derivă totală

12 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Deputat PNL: Candidatura lui Munteanu, semn că partidul e în derivă totală

"Nu îl voi susține pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la primăria capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică", scrie Paleologu pe Facebook.

În schimb, fostul candidat liberal Cristian Bușoi a anunțat că îl susține pe Marian Munteanu. "Cu Marian Munteanu candidat, PNL arată clar că face ceea ce societatea civilă așteaptă de la PNL să facă. PNL a luat aminte întotdeauna la ceea ce bucureștenii au cerut: după demisia Guvernului Ponta, PNL a renunțat la guvernare și a susținut un guvern apolitic pentru a dovedi că ascultă vocea oamenilor care protestau în stradă; acum, după ce apar suspiciuni și acuzații, candidatul PNL se retrage fără nicio ezitare ca să nu creeze probleme de morală, dovedind că PNL face ceea ce așteaptă bucureștenii și respectă criteriile de integritate, chiar dacă acest lucru înseamnă o pierdere pentru partid", afirmă Bușoi, într-un comunicat.

El susţine că nu s-a discutat despre o revenire a sa drept candidat la Primăria Generală. "Deciziile pe care le iau, le iau cu judecată și nu mă întorc să spun 'hai' unde am spus 'gata', iar decizia pe care am luat-o este să sprijin candidatul PNL la Primăria Capitalei", mai spus Bușoi.

Alte stiri din Politic

Ultima oră