Adrian Năstase: Guvernul a fost domesticit de sistem. Se urmărește abrogarea guvernului și a alegerilor din 11 decembrie

05 Feb 2017 | scris de Magda Marincovici
Adrian Năstase: Guvernul a fost domesticit de sistem. Se urmărește abrogarea guvernului și a alegerilor din 11 decembrie

Adrian Năstase susţine, într-o postare pe blogul său, că Ordonanţa 13 a fost un pretext pentru unii să protesteze pentru abrogarea guvernului și a alegerilor din 11 decembrie, iar guvernul Grindeanu a fost și el domesticit de sistem. 

''E clar că și actualul guvern a fost ” domesticit” de Sistem. Sugerez ca astă-seară protestatarii să scandeze și:
” Dacă vă luati de DNA
Dracu’-o să vă ia”.
Despre Iohannis, un singur comentariu. El vrea să apere „statul de drept”. Mai bine, în opinia mea, mai ales în actualele condiții regionale și internaționale, ar apăra interesele naționale românești.
Se fac manifestații de susținere și în alte țări. Protestatarii anunță, cu bucurie:”Moldova e cu noi”, „Bulgaria e cu noi”.  S-ar putea să se organizeze manifestații de susținere și în Ungaria sau Rusia. Aștept, anunțuri cu laser de tipul „Rusia e cu noi”.
WHAT NEXT?
Este clar că scopul operatiunii  de stradă nu a fost „abrogarea” OUG-ului. Se urmărește, așa cum am arătat zilele trecute, „abrogarea” guvernului și, apoi, „abrogarea” alegerilor din 11 decembrie. Dacă protestele vor continua în această direcție, unii reprezentanți ai PSD îmi spuneau că, deși nu au fost de acord cu un contra-miting pentru a apăra ordonanța, ar fi de acord însă cu un miting de sprijin pentru guvernul PSD și împotriva președintelui Iohannis''.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră