Proprietar de Toiota și Wolzwengem, el este cel mai penibil posibil senator din România! (VIDEO)

05 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
Proprietar de Toiota și Wolzwengem, el este cel mai penibil posibil senator din România! (VIDEO)

Hotărât să se facă singur de râs, deși se putea baza și pe alții, un consilier local în comuna Bistra din Apuseni a răvășit Facebook-ul, de râs, cu două clipuri video în care omul, cinstit, își arată pe deplin calitățile ce-l pot aduce în Senat.


Doborâtă de apatie, campania electorală pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, s-a revitalizat după ce Costantin Berindei, de profesie dulgher, s-a hotărât să-și folosească smartphone-ul și să-și popularizeze candidatura la Senat pe Facebook.

Mai întâi de toate, Berindei ne-a perpelit un pic, de Ziua Națională, când, într-un decor naiv, mușamaua cu ouă de Paști fiind de-a dreptul genială, acum, înaintea Crăciunului, a urat "La mulți ani!" României și românilor.

Bucuros de impactul avut de prima sa ieșire la rampă pe Facebook în calitate de candidat la postul de senator, Berindei recidivează, schimbând mușamaua cu un frumos mileu înflorat și, afișând o frumoasă brățară de aur, face o scurtă sinteză vieții politice a ultimilor 27 de ani, anunțând și asigurând alegătorii că va fi în permanență la dispoziția lor, evident în limita legală și a bunului simț!

Costică Berindei este la al treilea mandat de consilier local în comuna Bistra din Munţii Apuseni, în primele două mandate fiind din partea Partidului Noua Generaţie a lui Gigi Becali, din declarațiile sale de avere remarcându-se faptul că este proprietar de Toiota și Wolzwagem.

berindei toiota

 

 

În credința fiecărui alegător cu mințile la el, o singură rugăciune: Doamne ajută și păzește!

Alte stiri din Politic

Ultima oră