Deputatul PSD Sonia Drăghici a murit

28 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Deputatul PSD Sonia Drăghici a murit

Anul trecut, Sonia Drăghici a suferit o operaţie de extirpare a stomacului, după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală de care, însă, nu s-a vindecat, relatează ebihoreanul.ro

"A fost operată, a făcut chimioterapie, dar se pare că i-au fost depistate metastaze la colon", a precizat Mang. Sonia Drăghici a fost soţia lui Doru Drăghici, fost director al Regionalei Vamale şi al AJOFM Bihor, cu care are un băiat în vârstă de 34 de ani.

Sonia Drăghici a rămas activă şi după ce a fost diagnosticată cu cancer, implicându-se inclusiv în recenta campanie electorală pentru alegerile locale. "A fost un om puternic, puţină lume ştia că a fost bolnavă", a mai spus Mang. Sonia Drăghici împlinise 60 de ani pe 25 iulie.

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților a dat un comunicat în care își exprimă regretul profund pentru trecerea în neființă a deputatei Sonia Drăghici şi transmite condoleanţe familiei îndoliate.

"Am pierdut o colegă extraordinară, un politician remarcabil, un om devotat valorilor social-democrate și comunității pe care a reprezentat-o cu onoare. Medic specialist apreciat, profesor universitar, autor a numeroase studii și lucrări științifice, Sonia Drăghici a fost membră a Comisiei parlamentare pentru sănătate și familie, implicându-se cu profesionalism în rezolvarea problemelor sistemului medical românesc. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", se arată în comunicatul PSD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră