ZI DE FOC. Va susţine UNPR Guvernul în cazul moţiunii de cenzură depusă de PNL? Ce spune VICTOR PONTA

21 Sep 2015
ZI DE FOC. Va susţine UNPR Guvernul în cazul moţiunii de cenzură depusă de PNL? Ce spune VICTOR PONTA
Premierul Victor Ponta a susținut astăzi  la Parlament, că UNPR va susține Guvernul în eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură de către PNL. Întrebat dacă UNPR va susține Executivul la moțiunea de cenzură, Ponta a răspuns: "Bineînțeles. Am vorbit deja. V-a spus domnul Oprea de fiecare dată (...) Întrebați-l acum și vă zice", potrivit agerpres.ro. 

Premierul a afirmat că este dreptul PNL să depună o moțiune de cenzură.  Liberalii urmează să depună, luni, o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta, conform unui anunț făcut săptămâna trecută liderii PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Liviu Dragnea: „PSD vrea să rămână la guvernare“

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat  tot astăzi, înaintea şedinţei CEx a PSD, în care se va discuta situaţia creată după trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, că partidul vrea să rămână la guvernare. „PSD vrea să rămână la guvernare", a declarat Liviu Dragnea, după ce a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în biroul acestuia, chiar înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD care se desfăşoară la Palatul Parlamentului. „Nimeni din partid nu vrea să ieşim de la guvernare, deci vom face calcule pentru rămânarea la guvernare", a declarat Dragnea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră