Un Cod Fiscal buclucas. Si UNPR cere consultari in plina vara

06 Aug 2015
Un Cod Fiscal buclucas. Si UNPR cere consultari in plina vara
Tot mai incalcita viata politica interna in aceasta vara:UNPR cheama toate partidele poltice la consultari pe tema Codului Fiscal.

Gabriel Oprea, presedintele partidului spune ca UNPR isi propune sa fie o punte intre Palatul Cotroceni, Palatul Victoria si Palatul Parlamentului.

“Vom face tot posibilul sa iesim dintr-om logica a conflictului poltic si sa intram intr-om logica a bunastarii si prosperitatii” declara  Gabriel Oprea.

Aceste discutii ar urma sa aiba loc inaintea sesiunii extraordinarec a Parlamentului de la sfarsitul lui august.

Partea proasta in aceasta poveste este ca si PNL a facut un apel pentru discutii pe Codul fiscal si a propus ca data de discutii ziua de 17 august .Asa cas, nu e clar,deocamdata, care e rostul apelului UNPR. Sa accepte PSD-ul consultariel  doar la apelul colegilor de guvernare si nu la cererea liberalilor domnisoarei Gorghiu?

E posibila si aceasta varianta mai ales daca ne gandim ca Ponta nici nu vrea sa auda de modificarea Codului. Care Cod Fiscal a devenit celebru prin respingerea lui de Iohannis dar si prin criticile aduse de Mugur Isarescu. Mai mult chiar FMI s-a pronuntat impotriva acestor noi reglementari fiscale considerate prea riscante pentru economie.

Cert este ca initiativa lui Oprea arata ca PSD, cu Dragnea la conducere, va accepata modificarea acestui Cod atat de buclucas.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră