Udrea, Despre Politicianul-Amorez Crăcea: "Măcar Omul Ăsta a Fost Sincer, la Vedere" (VIDEO)

15 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
Udrea, Despre Politicianul-Amorez Crăcea:

"Politica nu trebuie să fie numai încrâncenare. Amuzant - dincolo de amuzament, e totuși un om din partid. Da, până la urmă în politică se întâmplă lucruri rele. Faptul că domnul respectiv își caută partenera folosind ocaziile date de politică mi se pare un lucru până la urmă uman. Cred că e dorința noastră de a mai avea și subiecte relaxante", a spus fosta şefă PMP.

Întrebată ce viitor politic va avea Crăcea după un asemenea gest, Udrea a răspuns:
"Dar nu vă supărați, politicienii care își caută iubitele în ascuns și apoi le promovează în diverse funcții şi fac o mulțime de alte lucruri ce viitor au? Măcar omul ăsta a fost sincer, la vedere, e necăsătorit. Vrea familie. Foarte frumos".

A fost exclus din partid

Gestul lui Crăcea Politicianul care îşi căuta iubită ca să poată deveni primar la Giurgiu a fost exclus din Mişcarea Populară, a anunțat şeful la nivel de judeţ al politicianului, joi, în direct la Antena 3.

Anunţul matrimonial, făcut în timpul conferinţei de presă, nu a fost pe placul şefului Mişcării Populare din Giurgiu, Ionel Dinu. Acesta a caracterizat declaraţia subordonatului său drept ”terifiantă” și a decis să-l dea afară din partid.

”Este un caz terifiant. Vreau să-l anunț pe colegul meu (...) că este exclus din partid. A fost exclus la ora 21:00 și o să afle și el”, a spus președintele PMP Giurgiu, Ionel Dinu, aseară, la Antena 3.

Alte stiri din Politic

Ultima oră