Udrea, la master în Teologie: Vreau să înfiinţez Institutul Fericirii

21 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Udrea, la master în Teologie: Vreau să înfiinţez Institutul Fericirii

Ea spune că prin acest master vrea să aprofundeze cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni. "(M-a motivat-n.r.) dorinţa de a aprofunda cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a şi le rezolva cu sprijinul religiei şi al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei", a declarat Elena Udrea, pentru Mediafax.

Deputata vrea să înfiinţeze şi un Institut al Fericirii." Îmi doresc să facă această Asociaţie pe care vreau să o denumesc Institutul Fericirii unde să ajut în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele de orice fel, emoţionale, de sănătate, psihologice, orice fel de probleme pe care le au, cu ajutorul credinţei religioase şi al psihologiei", a mai spus deputatul.

Elena Udrea a mai spus că nu va mai candida, ci se va dedica acestui proiect religios. "În acest moment, nu îmi doresc să mai candidez, îmi doresc să fac acest proiect în care cred foarte mult şi cred că pot să fac mai mult pentru oameni şi pentru ţară. Teoria mea este că ne merge atât de rău pentru că oamenii sunt foarte înrăiţi şi cred că pot face mai mult pentru oameni prin proiectul acesta cu caracter religios", a conchis ea.

Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă, Vasile Stanciu, a declarat că masteratul de teologie cu specializarea pedagogie-psihologie durează doi ani, cu frecvență la cursuri și seminarii. "Nu știu dacă neapărat ne poate face cunoscută facultatea (prin prezența ei — n. red); poate ea se face recunoscută prin facultatea noastră", a declarat Vasile Stanciu pentru Agerpres.

Elena Udrea a postat ieri un mesaj pe Facebook prin care anunţa că este a doua zi din novena de nouă marţi consecutive către Sfantul Anton. "Daca ati inceput rugaciunile si postul catre Sfantul Minunilor saptamana trecuta, continuati cu incredere si credinta si o sa vedeti in ce chip minunat veti primi raspuns! Pentru cei care m-au intrebat unde gasesc cele noua rugaciuni, atasez un link. Dar nu uitati ca nu este suficient sa cititi. Trebuie sa credeti ca sunteti ascultati si ca dorinta vi se indeplineste", i-a îndemnat Udrea pe credincioşi.

Alte stiri din Politic

Ultima oră