Traian Băsescu, faţă în faţă cu Denise Rifai

02 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Traian Băsescu, faţă în faţă cu Denise Rifai

Prezenţa fostului şef al statului la Realitatea TV, anunţată pe pagina sa de Facebook, vine la o zi după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a somat postul de televiziune pentru trei ediţii ale emisiunii „Ora Primarului”, realizate de Denise Rifai. Este vorba despre ediţiile din 13, 16 şi 23 mai.

Dorina Rusu, cea care a solicitat monitorizarea ediţiilor acestei emisiuni şi cea care a propus somaţia, a declarat în cadrul şedinţei despre Denise Rifai că nu a respectat rolul moderatorului, adăugând: „A devenit celebră prin faptul că-şi pune invitaţii într-o situaţie ridicolă ca să arate că ea e mai deşteaptă”, relatează mediafax.ro.

Referitor la declaraţiile altor membri care au susţinut că moderatoarea a pus şi „întrebări dure”, Rusu a reacţionat: „Da, întrebări dure, dar nu despre cât costă sandalele, dacă un slogan este sau nu ridicol şi alte întrebări care n-au nicio legătura cu campania”.

Şi Radu Herjeu a considerat că „n-au nicio legătură cu nimic” întrebările referitoare la cum intră autobuzul pe alee, praful de pe şinele de tramvai, care este definiţia cuvântului „document” sau afirmaţia potrivit căreia cu 5.000 de lei nu poţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale decente. În schimb, Valentin Jucan a fost de părere că emisiunea nu a încălcat legislaţia audiovizuală.

Alte stiri din Politic

Ultima oră