Trădare în PNL!
Documentul compromiţător a ajuns la Victor Ponta

18 Mai 2015
Trădare în PNL! <br />Documentul compromiţător a ajuns la Victor Ponta
Premierul Victor Ponta prezintă pe Facebook un document intern, atribuit PNL,  în care liberalii sunt instruiţi cum să atace guvernul prin moţiuni "'ţintite" şi cum să evite subiecte delicate precum măsurile nepopulare luate de guvernul PDL, partid care a fuzionat cu PNL.

Documentul nu prezintă nici un element de identificare prin care să poată fi atribuit PNL, dar premierul Ponta îl tratează şi îl interpretează ca atare.
"În documentul ataşat, primit de cei de la PNL, se recunoaşte faptul că singura miză a depunerii unei moţiuni simple este cea mediatică - de aceea trebuie atacaţi miniştrii cu notorietate.
De asemenea, în acelaşi document se recunoaşte faptul că PNL are foarte multe probleme din cauza alianţei cu PDL. PNL recunoaşte că PDL a închis spitale, a tăiat salariile bugetarilor sau a avut rezultate dezastruoase pe fondurile europene", scrie Victor Ponta.

Dacă lucrurile stau aşa, atunci PNL are mari probleme, de loialitate cel puţin, ce-i poate nărui visul de a prelua guvernarea de la PSD.


Alte stiri din Politic

Ultima oră