Sondaj: Coaliţia PSD-UNPR-PC deţine supremaţia în Capitală

22 Iun 2015
Sondaj: Coaliţia PSD-UNPR-PC deţine supremaţia în Capitală
Un sondaj Avangarde publicat de premierul Ponta pe Facebook, arată că, dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Primăria Capitalei, candidatul coaliţiei PSD-UNPR-PC ar câştiga cu 42% din voturi. Sondajul citat arată că pe locul al doilea, la o distanţă de 8 procente, se află PNL, cu 37% din opţiuni.

Locurile următoare sunt ocupate de PLR-5%, M10- 5%, PRM-3%, PMP-3% şi PNTCD- 2%. "O veste bună despre cum oamenii din Capitală apreciează activitatea noastră politică şi Guvernamentală, dar şi munca primarilor sprijiniţi de noi - Sorin Oprescu, Neculai Onţanu, Robert Negoiţă şi Cristian Popescu Piedone! Trebuie să muncim mai mult şi mai eficient şi la alegerile locale de anul viitor rezultatele vor fi pe măsurăPSD-UNPR-PC!", a comentat premierul Ponta rezultatele acestui sondaj. 

Cercetarea mai arată că doar 17% dintre locuitorii Capitalei se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de clasa politică, în vreme ce 7% nu pot aprecia sau nu răspund pe această temă.

Președintele Klaus Iohannis conduce în topul încrederii bucureștenilor în politicieni cu 65%, urmat de Sorin Oprescu — 47%, Ecaterina Andronescu — 44%, Victor Ponta — 39%, Călin Popescu Tăriceanu — 38%, Monica Macovei — 28%, Ludovic Orban — 22%, Alina Gorghiu — 20%, Traian Băsescu — 17% și Teodor Atanasiu — 14%.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.400 de persoane din Capitală, în perioada 2 - 15 iunie, iar eroarea maximă tolerată este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de încredere de 95%.



Alte stiri din Politic

Ultima oră