Primele nume aruncate pe piață pentru prezidențiale vin de la Liviu Dragnea

26 Mai 2019 | scris de Marina Constantinoiu
Primele nume aruncate pe piață pentru prezidențiale vin de la Liviu Dragnea Galerie foto (3)

Imediat după anunțarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare de duminică, președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor au ieșit la rampă cu declarații. Cu această ocazie, Liviu Dragnea, liderul PSD, a lansat și două posibile nume pentru alegerile prezidențiale.

Este vorba despre liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, aliatul PSD, dar și de Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, care în ultima vreme a transmis mesaje publice de împăcare cu liderul PSD, după o perioadă extrem de agitată între ea și partid, între ea și liderul partidului, între Primăria Capitalei și partid.

Unii se așteptau poate ca însuși Liviu Dragnea să îți anunțe candidatura duminică seara, dar acesta a spus că niciodată nu a susținut că el va fi candidatul partidului la alegerile prezidențiale care vor veni.

Dar discursul lui Liviu Dragnea a intervenit după exit-poll-ul care plasează PSD la 25,8%, iar preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, i-a cerut demisia șefului PSD Liviu Dragnea, chiar înainte de rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și referendum.

Alte stiri din Politic

Ultima oră