Primele mesaje ale lui Sevil Shhaideh după nominalizarea ca premier

21 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Primele mesaje ale lui Sevil Shhaideh după nominalizarea ca premier

"21.12.2016 - O zi istorica! Zi in care Romania a optat pentru un nou inceput, intr-un mod diferit, cu fapte primand si lasand vorbele pentru a explica rezultatele ce vor urma sa vina", scrie Sevil Shhaideh.

De asemenea, ea a distribuit o postare a liderului PSD, Liviu Dragnea în care apare o fotografie pe care scrie "Vă mulţumesc", alături de sloganul electoral "Îndrăzneşte să crezi în România",  precum şi o alta care se spune "Respectăm ce am promis".

Sevil Shhaideh a distribuit şi o postare a fostului premier Victor Ponta, însoţind-o cu mesajul:"Va multumesc pentru incredere si promit ca n-o sa va dezamagesc!".

"Sevil Shhaideh este o persoana extrem de echilibrata si un bun profesionist! Am apreciat activitate sa ca Secretar de Stat la MDRAP in timpul mandatului de ministru al lui Liviu Dragnea / din acest motiv am propus-o ca ministru si cred ca a facut o munca foarte buna! Dl Klaus Iohannis a acceptat si semnat numirea ca Ministru in 2015 pt Sevil - nu are deci niciun motiv sa refuze desemnarea ca si Prim Ministru! Voi vota ca deputat investirea unui Guvern PSD - ALDE condus de Sevil Shhaideh!Romania are nevoie cat mai urgent de Guvern - anul 2017 va fi oricum foarte greu si jocurile politicianiste ale Dlui Iohannis trebuie sa inceteze azi!", scrie Ponta în mesajul distribuit de Sevil Shhaideh.

Alte stiri din Politic

Ultima oră