Predoiu-premierul PNL vorbeşte despre "o intensificare a discuţiilor politice în Parlament cu privire la formarea unei majorităţi"

25 Iun 2015
Predoiu-premierul PNL vorbeşte despre
După ce anunţa recent că liberalii au miniştri cât pentru două Guverne, prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat azi că discuţiile politice privind formarea unei noi majorităţi în PNL s-au intensificat. El a refuzat să dea detalii, precizând că aceste negocieri sunt conduse de copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

"De aceste negocieri, discuţii se ocupă cei doi co-preşedinţi ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Mai multe detalii nu aş putea să vă dau legate de conţinutul lor, chiar dacă sunt la curent. Cred că evenimentele din ultima perioadă au fost cauzate dar au şi generat o intensificare a discuţiilor politice în Parlament cu privire la formarea unei majorităţi. Cred că această intensitate va creşte în perioada următoare. Există discuţii multilaterale conduse de cei doi lideri ai partidului", a declarat Predoiu.

Desemnat premier de PNL, acum o săptămână la Alba Iulia, Predoiu îşi exprima convingerea că liberalii au şanse mari să ajungă în acest an la guvernare. "Vă spun cu toată responsabilitatea şi cunoscând colegii mei că în acest moment PNL poate alinia două garnituri de Guvern. Două, nu una. Nu am mandat să discut nici măcar un nume. Nu am acest mandat şi modul profesionist de a face politică e un obiectiv pe care PNL şi l-a propus. Guvernul se face în partid şi în momentul în care este făcut va fi anunţat oficial", a afirmat Predoiu.




 

Alte stiri din Politic

Ultima oră