Ponta și-a petrecut weekendul in Deltă, Johannis la Salzburg

27 Iul 2015
Ponta și-a petrecut weekendul in Deltă, Johannis la Salzburg
Premierul Victor Ponta și-a petrecut weekendul în Delta Dunării, unde a mâncat ”cea mai bună ciorbă de pește din lume”. Ponta a postat, pe Facebook mai multe fotografii făcute într-o barcă cu care s-a plimbat pe Brațul Sfântul Gheorghe.

"Update - si cea mai buna ciorba de peste din lume e tot aici! La Tanti Sanda si Doamna Emilia din Sf. Gheorghe. Sunt foarte, foarte sigur că cel mai frumos loc din lume este la noi în România!", a scris şeful executivului pe pagina sa de socializare.

Președintele Klaus Iohannis a participat, duminică seară, la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg.

Ulterior, președintele a avut, duminică, la Salzburg, o întrevedere de lucru cu președintele Austriei, Heinz Fischer, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Cei doi şefi de stat au avut un schimb de opinii privind evoluţia relaţiilor bilaterale şi au abordat teme de actualitate ale agendei europene şi internaţionale.

"Am avut astăzi o întrevedere de lucru cu Președintele Austriei, domnul Heinz Fischer. Cu acest prilej, am discutat despre evoluția relațiilor bilaterale dintre România și Austria, cât și despre teme de actualitate ale agendei europene şi internaționale. În perspectiva deținerii succesive de către Austria şi România a președinției Consiliului UE în 2019, vom avea o colaborare și mai strânsă pe teme de interes regional precum Strategia UE pentru Regiunea Dunării şi regiunea Balcanilor de Vest", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Alte stiri din Politic

Ultima oră