Ponta: Veşti bune cu o condiţie: dacă nu ne conving rușii, prostia sau foamea oarbă de putere să facem o mare criză

27 Iun 2015
Ponta: Veşti bune cu o condiţie: dacă nu ne conving rușii, prostia sau foamea oarbă de putere să facem o mare criză
Analistul politic Radu Tudor i-a adresat ieri premierului Ponta, prin intermediului site-ului personal, trei întrebări, cu precizarea că aşteaptă răspunsul acestuia " de oriunde ar veni".

Reducerea TVA la alimentele de baza pare sa dea rezultate, a crescut nivelul de incasare, deci se diminueaza evaziunea. Guvernul a dublat alocatiile pentru copii, a micsorat CAS, a indexat salariile si pensiile. Si cu toate aceste cheltuieli sunt bani in plus fata de anul trecut, constată analistul politic, pentru ca apoi să-l întrebe pe Ponta: "Daca vestile sunt asa de bune, facem si noi ceva (mai) concret de banii astia, dle prim ministru Victor Ponta?
Finalizam in viata noastra autostrada Bucuresti-Arad? Dublam salariile medicilor, fara de care e o chestiune de viata si de moarte zi de zi in Romania?

Premierul Ponta, i-a răspuns astăzi, punctual pe Facebook: "Da, economia merge bine și va merge bine cu noile măsuri adoptate dacă nu ne conving rușii, prostia sau foamea oarbă de putere să facem o mare criză care să strice tot; 2 - da, inaugurăm până pe 15 iulie (probabil înaintea vecinilor) partea de autostradă de la Nădlac; 3 - da, chiar mâine se discută majorarea treptată și predictibilă a veniturilor pentru medici și profesori / sper să avem stabilitate și liniste să le punem în practică!"

Alte stiri din Politic

Ultima oră